20–24 May 2024
Baia Mare, Technical University of Cluj-Napoca
Europe/Bucharest timezone

CERCETĂRI PRIVIND COMPOZIȚIA FIZICO-CHIMICĂ A DISTILATELOR DE CAISE OBȚINUTE ÎN REGIUNEA SATU MARE (SĂUCA)

21 May 2024, 10:15
15m
Aula (Baia Mare, Technical University of Cluj-Napoca)

Aula

Baia Mare, Technical University of Cluj-Napoca

Str. Dr. Victor BABEȘ 62A
Food chemistry and engineering Food chemistry and engineering

Speaker

Aneta Sarkozi

Description

În prezentarea propusă, intitulată “CERCETĂRI PRIVIND COMPOZIȚIA FIZICO-CHIMICĂ A DISTILATELOR DE CAISE OBȚINUTE ÎN REGIUNEA SATU MARE (SĂUCA)” sunt prezentate analizele efectuate pe 4 tipuri de pălincă de caise din același an, dar de la producători diferiți, incluzând și o mică parte teoretică despre modul de producere a distilatelor de caise.

Primary authors

Presentation materials

Proceedings

Slides